SINIR ÖTESİ HAREKAT

Bu günlerde sosyal medya ağı , görsel ve yazılı basından takip ettiğiniz üzere bir süre önce Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak ordumuz sınır ötesi bir harekat başlatmıştır.

Bu harekatın amacı ; Suriye topraklarının kuzeyinde sınırımıza yerleşmiş olan PKK , PYD terör örgütü elemanlarını bu bölgeden
temizleyerek o bölgenin gerçek halkını bu örgütlerin zulmünden kurtarmak , sinsice bu bölgede güya Kürt halkından oluştuğu izlenimi verilmeye çalışılıp gerçekte terör örgütü elemanlarının kontrolünde bir alan oluşturmak, İsrail ve Amerika’nın çıkarlarına hizmet etmesi planlanan bir özerk bölge ve ötesinde bir
uydu devlet kurmak niyetinde olan dış güçlerin bu niyeteri üzerine olan planlarını bozmaktır.

Din-i İslam’a bağlı , vatan ve milletini seven , bu değerlerin neyi ifade ettiğini çok iyi bilen ve bu değerleri korumak uğruna canından dahi gözünü kırpmadan vazgeçebilecek vatan evlatlarından bir fert olarak Cumhurbaşkanımızın başkomutanlığında başlatılan bu harekatı can-ı gönülden desteklediğimizi , gerek bu harekata katılarak düşmana karşı mücadele veren gerekse yurt içinde teröristlere karşı mücadele veren asker ve polislerimize ( şimdilik ) dualarımız ile destek verdiğimizi , manevi olarak yanlarında olduğumuzu gerektiğinde ise fiilen onların yanında bu cihadda omuz omuza savaşmaktan gurur duyacağımızı , bu uğurda gerek gazi olmanın gerekse şehit olmanın bizim için en büyük şerefli mertebe olacağını tüm kalbi duygularımla ifade ederim.
Bu duygularımıza ortak olan ve gerektiğinde bu duyguları seve seve fiiliyata taşımaya hazır olan milyonlarca kardeşimiz olduğundan da hiç şüphem yoktur.

Kardeşlerim , cihad Allah’ın biz mü’minlere bir emridir. Cihad , cehd etmektir, mücadele etmek demektir. Cihad kişinin nefsi ile olduğu gibi , nefsinden ayrı dış varlığı olan bir düşmana karşı da yapılır. Bu düşman şeytan olur , müşrik olur , münafık olur , kafir olur. Cihad mal ile yapılır , söz ile yapılır , can ile yapılır.

Allah için canını ortaya koyarak yapılan cihad en zorlu ve derecesi en yüksek cihaddır.

Devletimizin bekası için , vatan ve milletimizin muhafazası için , dinimizin yaşanması için yapılmakta olan bu meşru harekatı gayrı meşru göstermeye çalışan , itibarsızlaştırmaya çalışan , milletimiz içersinde fitne çıkarmaya çalışan bir çok yabancı ülkeler olduğu gibi o düşmanların içimizde faaliyet gösteren ajanları , işbirlikçileri , devletin bazı kurumlarına sızmış hain ortakçıları , iş adamları , yazarları , sanatçıları , siyasetçileri , profosörleri ve dahi din adamları , cemaat
iderleri , tarikat şeyhleri de toplumumuzda malesef mevcuttur ve milletimizi bu manada zehirlemeye yönelik faaliyetlerine devam etmektedirler.

Bunların bir kısmının gerçek yüzü halkımızın çoğunluğu tarafından anlaşılmış , görülmüş olsa da halen kendisini bir şekilde kamufle etmiş münafık , hain zümrenin de varlığının unutulmamasını , bu zümrenin akıl almaz oyunlarla milletimize yönelik fitnelerine ve bu fitnelerin doğurabileceği zaafiyete , zarara karşı uyanık olunması gerektiğini önemle beyan ederim.

Devletimize ve milletimize karşı yapılan bütün bu oyunlar yüz senedir uyuyan / uyutulan milletimizin artık uyanıyor olması , kontrol altında tutulan yöneticilerimizin kontrollerinden artık çıkıyor olması , gizli esaret zincirlerinin görülerek artık kırılıyor olması , hazırcılktan kurtularak üretime geçiyor olması , inanç ve değerlerine sahip çıkma şuurunu elde ediyor olması sebebiyle cereyan etmektedir.

Bu uyanış ve bilinçlenmenin önüne geçmek adına , Ümmet-i Muhammed şuurunun canlanmasını önlemek adına , aziz milletimizin ecdadımızda olduğu gibi islamın sancaktarlığını yeniden almasını ve dikmesini önleyebilmek adına bütün bu düşmanımız olan güruh tüm oyun , fitne , tuzak çabalarına rağmen bu milleti engelleyemeyeceklerini anladıklarında alenen ve tüm güçleriyle bize savaş açacaklardır. Allahualem görünen o ki bu ihtimal gittikçe kuvvetlenmekte ve
yaklaşmaktadır. Böyle bir durumla karşılaşmazdan evvel bu duruma karşı maddi ve manevi cihetten tedbir alınması ve hazırlıklı olunması hususunu da beyan ederim.

Bu meyanda ihtiyacımız olan bilgi din-i islamda , ihtiyacımız olan kudret de mü’min olmak şartı ile imanımızdadır

Başta Başkomutanımız olmak üzere tüm yöneticilerimizin , idarecilerimizin , asker ve polislerimizin , milletimizin feraset ve basiret üzere olmasını , adalet üzere olmasını ,muvaffak ve muzaffer olmasını , Allah’ın emir ve rızasını gözetir bir düşünce ve fiiliyat içerisinde olmasını , Allah’ın yardımının, hidayetinin , korumasının bizimle birlikte olmasını , bu uğurda yaralanan gazilerimize şifa , şehadet mertebesine eren kardeşlerimizin şehadetini kabul buyurmasını ,
ailelerine sabr-ı cemil ihsan etmesini Cenabı Allah’tan niyaz ederiz.

Ahmet Şahin Uçar
24 Şubat 2018

Daha Fazla Göster

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu